"lets see if you can run it, run it"

Nu är klockan nio och en middag med pojkvännen och en killkompis är avverkad. De är nu på bio medan jag inväntar min kära Emelie. Sen ska det förhoppningsvis drickas vin m.m och snackas en massa skit. Kanske blir det utgång, utbudet är ju inget vidare så vi får se.

Det största problemet just nu är att jag inte har några skor att ha om vi ska ut! Jag kör på blåa jeans, ett svart linne och en vit skjorta med ett smalt svart skärp, det får duga. Jag känner inte för att klä upp mig så jäkla mycket men ett par snygga svarta stövlar hade varit perfekt till. Dock äger jag inga såna, hoppas hitta några snygga i Köpenhamn på måndag.

Det är underligt, en gång fanns det en period då vi alltid klädde upp oss till tänderna. Klänning var vardagsmat, i alla fall på helgen. Nu funderade jag helt ärligt på en tshirt, jeans och ett par snygga bruna stövlar. 

Favorit klänning!

Klänningwww.indiska.se


Detta är en nyfunnen favorit!! Hittade den i en tidning och kollade sedan in den på nätet idag och den ser onekligen väldigt fin ut. Jag får dock hålla fingrarna i styr (även om den bara kostade 399:-), jag behöver då inte en sån klänning och på måndag bär det ju av mot köpenhamn så får spara kronorna till det:)

Frånvarande men skakande.

Inget bloggande på en vecka. Något som många nog skulle kalla en synd. Personligen så bryr jag mig inte. Känner man inte för det så gör man inte. Bättre att låta bli än att skriva något bara för att skriva.

Den stora händelsen under denna veckan har ju såklart varit jordbävningen i skåne!! Jag, som så många andra, vaknade av att sängen skakade. Jag blev minst sagt skit rädd! Som kanske inte så många andra är jag fortfarande rädd för efterskalv, speciellt när jag ska sova. När bun rörde sig inatt blev jag klarvaken och trodde det var en jordbävning haha.

Just det, det har ju varit IDOL-final också. Jag tycker Kevin är jätte duktig men jag tycker inte om hans personlighet ett dugg. Jag anser även att programmet var vinklat till hans fördel och att Alice var riktigt jäkla grym med tanke på att alla redan dömt ut henne och hyllat Kevin som vinnare. Snacka om att slå från underläge och hon gjorde det så jäkla bra!! Finalen var ju lätt bland det bästa hon gjort. Slutsats; jag hejade på Alice men visste att hon inte skulle vinna. Alla föll ju stenhårt för den där pojkbandsballaden med en väldigt ung slemmig dansbandssångare. Jag tyckte Alice version av vinnarlåten var bättre. Så det är så.

Efter regn kommer solsken.

Lördagen blev jätte lyckad. Vi kom inte ut och vi blev inte dyngraka men lagom påverkade pratade vi om allt och inget här hemma i köket. Ibland är det bättre än det mesta. I slutändan var jag i alla fall omgiven av människor som brydde sig om mig, kanske är man inte ensammare än man gör sig?

Inget är som jag vill att det ska vara.

Denna helg som skulle vara så fantastisk, jag var ledig och jag skulle ha kul! Jag såg inte fram emot att gå ut eller nått sånt men jag såg fram emot att vara ledig och kanske kunna umgås med Emilie iaf. Så vaknar jag denna lördag, klockan 13.00 och allt är därmed piss. Kanske inte för att klockan är ett på eftermiddagen men för att hela min kropp bara utstålar en känsla av helvete. Snart börjar idiotgrannen dunka sin jävla musik så jag blir nästintill vansinnig, internet funkar inte och bun is no where to be found. En halvtimme senare vet jag att han jobbar och kommer att vara fast där till halv fyra, jag har fått igång internet efter upprepade sladdryckningar m.m. och jag har nästintill överröstat grannens dunk med tvn. Fortfarande suger allt.

Nu är klockan sex och allt suger fortfarande! Jag vill inte ha över folk, jag har inget att ha på mig, känner mig inte social för fem öre. Bun i sin tur är skit trött och efter tre timmars sömn kan jag ju inte begära att han ska hämta mig inatt. Den finaste dekorationen i lägenheten, den vita skålen har ännu en gång gått sönder och tavlorna blir inte upphängda för bun är också på pisshumör. Inget är som jag vill att det ska va. Jag har inte sagt åt Malin att inte komma men jag funderar hela tiden på att göra det, men ska bun envisas med att ha hit sina kompisar så kan ju lika bra hon komma. Inte för att jag vill prata med någon av dem. Jag pratar inte ens med bun längre. Jag funderade på att åka hem till mamma och pappa och gömma mig där.

Jag vet att jag överdriver. Jag överdriver jätte mycket. Men min kropp, själ och mind vill bara inte vara positiva idag.

sweeet.

sweet mistlekiss.
Detta är en cider. Jag var tvungen att köpa den även om jag är säker på att den kommer att va äcklig. Imorn ska den och många andra ner i magen, hoppas det blir kul.

Men än så länge är det fredag och jag börjar snart jobba. Måste duscha. Undrar om det finns några snygga skor i affärerna i den här hålan? Troligen inte. Inte ens lönt att kolla. Ibland önskar jag att jag bodde i en stor stad. Bun kollade på lägenheter i ystad igår, undrar hur det varit? (Jag menar inte att Ystad är en stor stad, nej nej nej.)

sweet mistlekiss, live the moment.

Puppy!

Har suttit och kollat på valpar på blocket nu.  JAG VILL HA!!! Fan vad jag velat ha en hund!!! :(:(:( Jag saknar djur så fruktansvärt mycket, efter att ha växt upp på en gård med massa katter och en hund och massa andra djur till två fiskar i en skål. Jag saknar verkligen underbara tillgivna fyrbenta varelser.

2 december.

Time really is flying!! Vart tar tiden vägen? Jag vet inte om det är bra eller dåligt att den bara försvinner..

Igår va jag iaf och fikade med min kära vän Emelie, vi hinner aldrig ses längre så det var jätte kul. Kändes dock som om vi bara sågs i fem minuter :( Jag fick dock hemsk info om att hon ska jobba hela nyårsafton. Så nu skiter jag i nyår, jag ville bara fira med henne och nu sket det sig. Nu kommer jag att sitta där som bihang till min pojkvän på nån tråkig halvtaskig fest. Önskar att jag kunde åka bort.

Jag tog även ett stort steg för mig igår, jag skrev på msn till en gammal kompis som jag inte haft någon kontakt alls med på flera år. Jag tog till och med mod till mig och frågade om vi inte kunde ta upp kontakten lite grann och svaret blev positivt!! Troligen kommer det ju inte att leda till något men nu har jag iaf försökt!

RSS 2.0