The eyes, it's all in the eyes.

Jag är sugen på en ny mascara, en som gör riktigt stora fransar. Maxfactor false lash mascara låter grymt lockande men det känns som en kommer att bli en stor besvikelse. Tyvärr finns det bara ett sätt att ta reda på det och den är hyffsat dyr, i alla fall för någon som ska spara pengar!

Jag hade en trevlig fika idag med en tjejkompis och ikväll är det dags att göra en kalkyl över priset på en eventuell fest och kanske fatta ett beslut... Spännande!

Nu blir det nog lite Mariocart för min del ;) Wii är en underbar vän! Dock är jag lite hungrig.. En kebabtallrik från nån pizzeria hade varit nice ikväll. Men ack så onyttigt...

Fame! I wanna live forever.

Ännu en fest inbjudan, ännu ett tema. Denna gången Hollywood tema. Kanske ska jag vara en Marilyn Monroe? Klassiskt jag vet men min fantasi är inte på topp. Jag hade velat ha mitt långa hår tillbaka för en kväll, Hollywood-lockar! Jag vidhåller att tema-festerna har spårat ur, vad är det för fel på att va sig själv lite då och då? Hehe.

I need a hero.

Fest med hjälte-tema.
Attans vad skumt. Det känns som ett brett och abstrakt begrepp men ändå står det still i min hjärna. Dessutom känner jag inte en jäkel på festen så är inte beredd att skämma ut mig allt för mycket.

Det jag lyckats komma fram till är Zorro. Lite sexigt och går att komma undan med en billig prislapp. Men bun då? Jag behöver tips.

Tema festerna har bara expolderat tycker jag, det kan va kul men nu börjar det gå överstyr. Men ta det lugnt, om min fest blir av så är det enda temat snygg-trevlig-och-full.

Happy fucking birthday.

En vän ringde mig idag. Jag grattade honom glatt men undrade i mitt stilla sinne varför han ringde så tidigt. Jag anade inte att det var så illa som det var. Hon hade gjort slut idag, på hans födelsedag. Det var vä mer eller mindre oundvikligt men kunde hon inte hålla sig en jävla dag? De skulle ändå spendera dagen tillsammans, de är ju inte ovänner. Han såg givetvis inte framemot detta, vem fan hade gjort det? Kunde hon inte bara hållt tyst en dag till så de kunde haft en okej dag idag i alla fall. Ikväll får jag försöka pussla ihop det hon slagit i spillror genom att plåga honom en hel dag.

Just det, hon vill inte att han ska bo kvar. Så han förlorade flickvän och hem plus att hans föräldrar är på semester, allt på sin födelsedag. Happy fucking birthday baby.

Växeln hallå hallå.

Ringt jobbet 3 gånger idag men inget svar. Intalar mig själv att det bara skett ett misstag. Jag hittade något ännu mer lokande är Rhodos jobbet idag, telefonförsäljare i Spanien. Ser ut att vara jätte fint där och känns mer seriös än Rhodos. Drömmen hade varit att flyttat med bun dit. Men som sagt, drömmen.

Jag tjuvkikade på kontot idag och såg att morgondagens lön är nice. Nu är frågan bara:
  • Körkort?
  • Fest?
  • Spara?

allt man får är kuk i röven.

Jaha då var jag helt arbetslös. Efter att ha ställt upp i 3-4 år på samma ställe är jag nu körd. Och de kan inte ens säga det till mig, så mycket kostar inte ett telefonsamtal. Känner mig riktigt fucked nu, växlar mellan bombdådsplaner och tårar i ögonen. Orkar inget just nu, ska vältra mig i självömkan idag.

Säsong09 på Rhodos??

Hittade idag en annons om jobb på Rhodos. I stan, jag som älskade den stan när vi va där på semester. Jag som alltid velat komma bort. Men nu vill jag kanske inte? Jag tror att jag för första gången är tillfreds med mitt liv, trots att jag är arbetslös och fattig. Kanske är det bara förnekelse? Men det känns som fel tid att fly nu. Jag borde ha gjort det innan.

Jag känner mig för gammal för att slita som ett djur och festa som ett annat djur 24/7 i sex månader. Men kanske är det bara för att det är så jäkla trist här hemma och man varken kan jobba eller festa här. Kanske hade man kommit in i det där, det är ju något jag velat göra länge. Men nog mest för att fly härifrån, nu känner jag att jag inte riktigt vill fly. Den där känslan att allt du vill är bort har inte infunnit sig på länge. Tack vare min kära pojkvän, dels för att jag har honom och känner mig trygg på ett sätt jag aldrig upplevt innan och dels för att jag försökt (verkligen försökt) att ändra mitt tankesätt åt hans håll. Han oroar sig inte, han tar saker som de kommer och tänker inte så jäkla mycket. Han gillar alltid läget. Jag har alltid varit motsatsen, jag oroar mig konstant över allt, försöker planera och ha så mycket koll så möjligt och tänker alldeles för mycket. Jag analyserar sönder saker, bokstavligen talat. Jag är världsbäst på att göra en höna av en fjäder. (Det är väl så man säger?) Att försöka ändra mitt tankesätt är nog bland det klokaste jag gjort, jag mår så mycket bättre! Ska jag då dra NU?

Sol, bad, solbränna, bo gratis utomlands, träffa massa människor, dricka goda och billiga drinkar, äta på restaurang varje dag, festa järnet, är detta saker som jag säger att jag inte vill ha? Det är exakt vad jag vill ha!! Sen att man får jobba röven av sig och bo i ett råtthål drar såklart ner det ganska mycket men i slutändan när folk kommer hem brukar det tycka att det varit "time of their life". Och vem vill inte ha det?

Livet är till för att levas och jag tror att mycket av det handlar om att ha kul. Hur kul har man hemma i Sverige på sommaren? Man jobbar mest då på hela året, träffar ingen för de jobbar lika mycket, det är inte varmt och ännu mindre i havet, bada kan man inte tänka på sola är möjligt några få dagar. På Rhodos kan man sola och bada vilken jäkla dag som helst! Jag känner mig sjukt sugen men för 2 minuter sen kände jag att nej, detta är inget för mig.

Insåg nyss att mitt nya tankesätt inte riktigt går igenom detta inlägget, här är det oro och analysering på hög nivå. Ska man bara inte tänka och dra då? Är det så folk gör? Jag måste få distans till detta.


Places to be, things to do.

2 veckor sedan sist. Jag suger som bloggare. Men över jul och nyår finns det alltid så mycket som händer, och så har det verkligen varit de senaste veckorna på detta året. Jag har stortrivts då jag tycker om att ha saker att göra, människor att träffa och även ett jobb att gå till. Det har varit en tid av fest, familj, mys och såklart lite drama. Men det var ett bra slut på året, nyår för den delen blev riktigt jäkla bra också, trots att jag inte trodde det.

Starten på det nya året har dock varit sämre, jag är arbetslös och jätte sjuk. Jag behövde verkligen jobba denna helgen men jag fick gå hem idag för jag inte klarade av det. Imorgon måste jag dit igen och då måste jag klara det. Sen får jag vila på måndag och på kvällen kommer det nog lite kassörskor hit och fördricker innan personalfesten. Jag har inte tid att va sjuk så imorn får det va över. Tisdag-fredag har jag tid igen.

RSS 2.0