Sun, sun sun.

Det blev ingen promenad så det känns inte så bra, jag känner att jag behöver de där nästan tiotusen stegen varje dag. Jag är också missnöjd med solningsresultatet. Dum som jag ibland är så tog jag ett annat rum än mitt vanliga och nej, det solariet var inte bra på nått sätt. Dessutom var rummet så litet så man knappt kunde vända sig och locket så tungt att jag knappt fick upp det när det äntligen var slut. Funderar på att kila ner imorgon och bara ta en 10min i mitt vanliga.. Dock använde jag någon slags kräm som jag köpte i automaten där och den verkade faktiskt hjälpa tror jag? Eller var det bara inbillning? Får kanske vänta tills imorgon och se i dagsljus då. Negativt var dock att det var så lite i den att det verkligen inte räckte till hela kroppen.

Arbetsgivarens makt.

Nu har jag sökt ett annat jobb och skickat en intresseanmälan till H&M. Ska nog skicka till Lindex också, men de hade inget mailadress så måste ha tag i en skrivare, kuvert, penna, frimärke och postlåda först. Damn, tekniken är fan underbar!

Jag vill egentligen inte bara ha ett annat jobb över sommaren men just nu är jag så trött på mitt gamla jobb att det känns som om vad som helst är bättre. Dessutom vågar jag inte lita på att jag får nått där och de måste va det företaget som bestämmer sig sist av alla. Det är sjukt, men tyvärr finns det alltid folk som vill jobba så de kan ju göra som de vill. Hur trist och taskigt det än må va.

Det finns ju så många arbetslösa, arbetshungriga människor nu att det är knappt någon som ens annonserar ut sina jobb känns det som. Det enda arbetsförmedligen har är sjukvården och servitrisjobb. Inget av dem passar ju mig.. Att det ska va så svårt, jag vill bara ha ett jobb som jag trivs med och som ger mig en summa varje månad. Is it too much to ask for?

Vadå OM??

Vad fan är det för fel på mitt jobb. Jag mailade dem idag och frågade om jag får jobba i sommar och de svarade typ direkt men vad hjälpte det när svaret var att de inte kunde säga svar nu. Under april kommer de att veta så de hör av sig om det blir aktuellt.

Ja men det är ingen fara, jag sitter här och väntar. Jag har inte behov av att jobba och tjäna pengar. Ta den tid ni behöver. Vänta tills sommaren vet jag! Varför ska man planera i förväg?

FÖR HELVETE JAG MÅSTE VETA. JAG MÅSTE HA ETT JOBB.

Brr.

Solen skiner utanför fönstret, det känns som vår men det är ändå kallt. Jag tvättar för fullt och luktar konstigt efter ett besök på solariet. Snart är det nog dags för en promenad men kanske ett bad först?

she wants it.

Helgen då det kunde ha hänt mycket men hände desto mindre. Nu tror jag att jag håller på att bli sjuk. Fuck.

how i met youre mother äger.






Let's dance trams.

Jag kollade nyss aftonbladet och läste den här artikeln, jag såg inte finalen då jag var i Malmö och kollade in det nya enorma shoppingcentret Entre.

För det första så skulle Laila ha vunnit, hon är ju jätte grym! Visst Magnus är väl gullig när han visar att en gigantisk man kan dansa lite men han är ju inte i närheten så duktig som Laila. I en äldre artikel berättas det om henns danserfarenhet innan Let's Dance, den som var sååå orättvis.  Hon lärde 6-11 åringar "showdans", som hon själv säger så handlade det ju mest om att lära dem hålla takten och snurra. Hon hade även dansat en del under sin musikalutbildning, som hon gick för en hel del år sen kan jag tänka mig. Hennes erfarenhet blev så uppförstorad, jag tyckte inte att det var något som skulle leda till "fusk" i tävlingen och det tyckte uppenbarligen inte TV4 heller. Då är det väl fusk att vara ung också? Man lär sig ju snabbare då och är mer rörlig. Kanske är man också ute på helgerna och dansar, eller tittar mycket på mtv.

Och by the way så mobbade ju juryn nästan Laila hela tiden. Hon fick aldrig höga poäng så lätt som andra. Till exempel när Morgan Alling missade nästan hela sin dans och gjorde helt fel så fick han ändå högre poäng än Laila som inte gjorde något så tydligt fel.

Det är underhållning, inte blodigt allvar vilket de andra deltagarna inte verkar förstå. Elisabet Höglund sa såhär när det "kom ut" att Laila dansat tidigare:  "Tävlingen känns avgjord redan. Jag hinner aldrig ifatt." Vadå trodde hon att hon någonsinn skulle hinna ifatt någon? (Trots detta hängde hon kvar ett bra tag, och fast det var avgjort så vann inte Laila).

Segern skulle varit Lailas.
Enda trösten är väl att Magnus inte verkar ha varit på tolvårings nivån som så många av de andra som skrek "fusk" så fort de kunde.





Nu, inte sen!

Jag hatar att beställa på internet eller postorder. Jag vill ha grejerna NU och inte i slutet av maj som mitt kära linne. När jag såg det tappade jag helt suget och struntade i alltihop. Dessutom var man tvungen att beställa för minst 190 kr vilket jag kan förstå men inte gillar just nu!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Tell me i'll be fine?



Janet - Let go

För att va en "dokusåpa"- kändis så är hon faktiskt bra.



Underbara HM.

Jag hittade lite underbara saker på HM, underbara HM. Nackdelen är ju då att jag inte har några pengar men nått litet kanske man kan unna sig.. Linnet kostar ju bara 98:-!!



Och ja, jag är jäkligt inne på leopardmönster just nu. Good or bad? Hehe.



Cloudy sky.

Jag har en dålig känsla i hela kroppen, allt känns fel. Jag funderade på att gå ut och gå för att rensa tankarna men dels gillar jag egentligen inte att gå själv och det är dåligt väder. Bun jobbar och jag vet ändå inte om han föstår, jag kan ju inte ens förklara varför jag känner eller ens vad jag känner. Jag är bara så nere, känner för att gråta. Jag antar att det är allt som bubblar runt i mig, jobb och skola, vänner och andra vänner, pengar och jobb och familj och utseende. Jag är så jäkla förvirrad!

Misslyckad.

Jag kan inte sova på nätterna. Så idag skulle jag stiga upp tidigt, rent av när bun går till jobbet vid sju-tiden.
Jag var vaken, pigg.
Käkade frukost och låg och läste till typ nio-tiden.
Sen somnade jag. 
FAIL.

Rinn, rinn ut i sanden..

Jag vill inte att mina kompisar ska träffas, gå på "dates" och sånt. Jag vill verkligen inte. Jag vill inte ljuga för henne men jag måste för hans skull. Jag kan inte berätta de viktigaste grejerna för dem utan att göra fel. Varför kan det inte bara rinna ut i sanden.






Sofis mode - Annika Marklund

Tidningen såldes tyvärr förra veckan, 16-18 mars, men om ni har den hemma så missa för allt i världen inte Annika Marklunds krönika om vänskap. Jag tyckte den var så jäkla bra och kände igen mig själv och andra en hel del. Överlag gillar jag hennes krönikor som tusan, jag kollade lite på tidningens sajt men det verkade inte som om man kunde hitta dem där. Jag hittade dock hennes blogg som jag ännu inte hunnit läsa men krönikorna ger ju absolut hopp om en bra blogg.


http://blogg.aftonbladet.se/27449 

Kanske värt ett besök.

Tvättmaskins jävel.

39 min stod det när jag gick tillbaka upp till lägenheten, 39 minuters timer sätter jag då. 39 min senare ringer den och någon minut senare är jag nere i tvättstugan igen men maskinen är inte klar. Jag tänker att den måste ju snart va klar, det står 1 min. Jag väntar och väntar. Lägenheten är på tredje våningen så pallar verkligen inte springa i onödan.

Den måste ju snart va klar.

En timme, EN TIMME senare är jag tillbaka i lägenheten. Det kom upp i min kvar typ tre gånger men sen varade 1 minut i cirka 10 min. Det förstörde hela min jävla dag, vad fan är problemet?

Nu drar jag mig för att gå ner igen, fryser fortfarande sen förra gången jag stod där nere. Trots att jag suttit här i nästan 50 min. Men måste väl. Det är fan bäst att den är klar.

Helgen i korthet.

Fredagen bestod av en promenad på EN MIL, så jäkla sjukt. En kompis var här en stund men stack sedan hem för att äta och min tristess blev total. Att klättra på väggarna var nära men ingen var sugen på att göra nått så det blev ett test av något som jag nu konstaterat inte är min grej. Av någon anledning kom vi inte i säng förrän vid tre-tiden. Ja just det, det var en udålig film ("Sex Drive") som höll oss uppe.

Tack vare den sena kvällen vaknade vi sent på lördagen och även när vi vaknat stannade vi kvar i sängen och bara mös, fjantade runt och vilade. När kvällen närmade sig började det kurra i magen och plinga i mobilen. Det blev kebabtallrik och många "jag kan inte komma ikväll", trots att många sa att de va sugna igår, men som vanligt drog sig folk ur. Jag förstår inte hur folk alltid kan gnälla över att det inte händer nått för att sen när det väl händer nått tacka nej. Men i vilket fall som helst blev vi 6 personer som njöt av sällskap, öl och vin och kanske något glas med starkare drycker. Det var tv, musik och mycket prat. Vid halv fem stektes det hamburgare innan de sista gick hem lite över fem. Jag och bun fortsatte sedan prata och gick och la oss klockan sju på morgonen, helt sjukt. Klockan åtta var jag fortfarande vaken.

Halv tre på söndagen vaknade vi men pigga blev vi inte på hela dagen. Det var mat och tv, samt en sexig överraskning och sedan var det dags att gå och lägga sig igen.

Vissa låtar dör aldrig.




Hold my heart to see that it bleeds.

En walk på två timmar med gott sällskap hjälpte mot min bittra sinnesstämning. Jag känner mig klarare i huvudet nu trots att huvudsaken till mitt tunga sinne sker i skrivande stund. Mina två vänner är på "date", det kan bara sluta dåligt för mig. Jag vet att det är själviskt att bara tänka på mig själv och inte vilja se dem lyckliga bla bla. Men för det första så måste man få va självisk ibland! Nu är ett sådant tillfälle! Sen är det faktiskt så att jag känner båda och jag ser ingen framtid för dem och om de får en framtid tillsammans så försvinner min framtid med dem. Tyvärr, det kan bara bli jobbigt för mig. Sen finns det en annan anledning i det hela som har med honom och mig att göra men ja. Jag tror bara det är något fel i huvudet på mig. Jag har ju det bästa man kan drömma om.

James Blunt är för övrigt helt jävla fantastisk när man (iaf jag) känner sig (mig) nere.





This is all i have to say.



i'm hurting.
i feel so fucking alone.




feel..

i don't feel like anything. i should be happy but i feel so sad. so lost.




Poor little me.

Jag är sjuk och jag vill bara ligga i min mjuka soffa och kolla på en film och äta choklad. Och popcorn och dricka te och mysa! Nackdelen är att jag känner mig så förvirrad och det finns inget choklad hemma.

Jag har en nära vän, det sägs att vi är bästa vänner men egentligen vet jag inte. Hon är bortrest nu några dagar och på facebook (löjligt jag vet, det är bara facebook men ändå) så står det att hon saknar sin pojkvän och en annan kompis. Med dem är hennes liv komplett. Jag vill säga nått men vad ska man säga? Det är jätte svårt att ta upp en sån sak med en vän tycker jag. Detta är liksom inte första gången hon typ ignorerar mig för att sen säga till mig att det är jag som är bäst och hon bryr sig mest om och hela tiden säger hon att hon saknar mig. Äh jag vet inte, jag kan inte ens förklara det här. Fuck it! :)

Brittan.

Jag vet inte vad jag ska tycka om henne asså. Givetvis var jag ett fan när hon slog igenom och jag var ett barn. Men allt låter ju likadant? Jag hörde nyss hennes nya som jag delar med mig av här, vad tycker ni? Denna tycker jag nog är den sämsta va de nya, även om jag inte gillar dem heller. Är inte hennes röst lite jobbig?


It comes back to bite me now.

Solen skiner utanför fönstret men jag vill inte ens titta på den för det gör ont i mina ögon. Det gör ont i mina öron, huvudet, för att inte ens tala om halsen. Jag är förkyld. Det känns som om det kommer att bli en hemsk förkylning men än så länge har den inte kommit med full styrka men detta räcker gott och väl.

Jag och Sus trodde att det var för vi varit ute och gått men sen ringde jag mamma och beklagade mig och hon gav lite nytt ljus över situationen. På vår fest i lördags var jag ute flera, flera gånger men jag tog inte på min jacka en enda gång. När vi sedan städade så gick jag ut och plockade fimpar (ja fy fan) och då var jag barfota på iskalla stenar. Inte bra alls.

Det får nog bli micro-mat, te med honung och självömkan innan jag ska va på sjukhuset kl 14 och få min spruta.

Ps. I love you.

Den kanske inte är så jätte bra. Skådespelarna är kanske inte bäst. Den är kanske inte perfekt. Men ändå så är den så jäkla perfekt. Gerry är den perfekta mannen och vet ni vad det bästa är? Han påminner mig om min bun v

Ps, check this page. Det är inte bara jag som gillar den tydligen.


Vad är detta?

LÄS.

Vad fan. Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, NEJ.

Sånt här får inte hända. Det är riktigt hemskt, men hur många gånger köttindustrin än kommer upp i media i en eller annan skandal så händer det inget. Det är uppmärksammat i någon dag men sen är det glömt igen. Fan fokusera på det istället för piratebay och liknande. Prioritering!

Messiness.

Min vän ska på "date" med min andra vän som också är min pojkväns bästa vän och som jag strulat runt med för länge sen.

En annan vän som är vän med min pojkvän och en av mina kompisars pojkvän är tydligen tillsammans med en före detta vän till oss alla.

Denna före detta vännen har även hånglat med min pojkvän och legat med vänen som ska på "date".

Jag vet, det snurrar och går inte att får ordning på. Det värsta är att jag kunde ha fortsatt. Det är hur konstigt, jobbigt och äckligt som helst. Så liten är väl fan inte världen??

Time to get seriuos?

Jag började kolla lite på utbildningar idag, av en slump. Men plötsligt kände jag mig sugen. Jag beställde en massa kataloger så jag kan bläddra och känna efter lite. Jag hittade en intressant utbildning faktiskt (länk), jag tyckte den lät riktigt intressant men frågan är ju vad jag ska jobba med efter den? Plus att det är första gången den drar igång till hösten, det känns tveksamt men ändå bra på ett sätt.

Det är så jätte svårt. Varje gång jag kollar på sånt blir jag illamående och sånt, typ som en ångestattack. Det är helt sjukt! Och garanterat inte normalt!?

THE party.

Festen gick av stapeln i lördags och den blev riktigt great!! Jag lyckades släppa allt och inte oroa mig så mycket (tackar våra mammor för det) utan bara fokusera på gästerna. Maten var god och alla var nöjda och glada. Det blev som vanligt de som man förväntade sig minst av som visade sig och de som man förväntade sig mycket av som inte gjorde något. Varför gå på en fest utan att prata med människor? Men det var ju inte mitt problem! Det enda som var synd var att alla stack så tidigt så det var över så fort. Annars fucking amazing.

  • Musiken funkade fan ta mig!
  • Dukningen blev sjukt vacker.
  • Allt smakade bra och räckte till (och blev över).
  • Jag glömde bort att bli full?
  • Jag var ensam om det, alla andra var så jäkla packade.
  • En kille sprang mer eller mindre naken (wtf?!)
  • Det stod en skål popcorn på toaletten!?
  • Nice presenter!
  • Det såg ut som ett k r i g efteråt.
  • Städningen tog sjukt lång tid.
  • Varför kan folk inte träffa askopparna? Speciellt när det finns 4 st.
  • Varför äter man av någon annans smörgåstårta med händerna?
  • Vi fick inget skäll och behövde inte skälla på någon.
  • Jag hade ett good talk med en person.
  • Man lär sig nya saker om folk varje stor fest.
  • Fylleslag.
  • Fucking amazing!

Asså faktiskt.



So what? I'm a ROCKSTAR.



Just to feel...




Papa Roach - Scars
, fucking great.


Halo.



Så jäkla vacker.

Älskar, just nu.

Beyonce - Halo
Coldplay - Viva la vida
Kelly Clarkson - My life would suck without you
Kings of leon - Use somebody
Taylor Swift - Love story
Brandy - Right here (departed)
The Killers - Human
Guru Josh project - Infinity
Pink - So what
Bryan Adams - Summer of 69
Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock
Papa Roach - Scars
Hilary Duff - Reach out
Nocturnal Rites - Not the only
Nomy - Cocain
Nickelback - Never gonna be alone
Janet Leon - Let go
Glasvegas - Daddy's gone

Scooter and Status Quo - Jump that rock
(grym, förutom scooters röst som förstör allt, shut the fuck up)



Oron växer.

Vi får inte tag i paret som har hand om lokalen. Vi ska ha den imorgon och vi har inte bestämt någonting. Jag börjar känna mig rädd.

Bordsdekorationerna är äntligen bestämda och klara iaf. En liten girlang med små små blad och sedan har jag fäst vita små blommor på den. Sedan har vi värmeljusstakar och små små silverstjärnor att lägga ut tillsammans med små gröna glaspluppar. Svårt att förklara men jag tror att färgtemat kommer att göra hela grejen.

Musiken är FORTFARANDE inte klar. Måste, måste göras ikväll.

På gränsen?

Dagarna har präglats av umgänge med vänner och affärer. Det bästa var att träffa min klagosyster och bara gnälla om allt och alla. Ingen förstår oss som vi förstår varandra. Synd att vi ses alldeles för sällan men förhoppningsvis finns det en chans till ändring på den fronten.

Affärerna har besökts med blandade känslor. Igår till exempel åkte vi för att lämna tillbaka de superheta-men-2nr-för-stora-skorna och det var mycket motvilligt. Hittade dessutom ett annat par som var nästan likadana men dubbelt så dyra så det fanns inte en chans. Det enda jag köpte var en saltvattenspray till håret på HM, återstår att se hur den funkar. Och så köpte vi en födelsedagspresent till en kompis men det räknas ju inte. Det var sjukt svårt att låta bli och jag gjorde det mest för bun hela tiden sa nej och jag vet ju att han har rätt. Ändå blev jag nästan arg emellanåt, shopoholic?

Och just det, jag har ännu en gång tvättat. Jag lyckades med allt denna gången också! Men jag vet inte om jag hade för mycket tvättmedel eller nått för det blev lite hårt eller vad man ska säga. Mina skills på detta området är inte höga.

Hett!

Waterfall Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COM

nelly.se

Betalda undersökningar.

Fick en kommentar om detta som jag skrev om ett tag.
Jag gjorde vad jag räknar som ett ärligt försök och jag kan berätta vad det gav mig kortfattat här.

Jag gick med på att betala en summa till en amerikansk sida där man "köpte" en lista över andra sidor som bedrev undersökningar. Det var en stor flopp och jag avråder andra från att göra detta. Visst jag fick en del adresser men de flesta belönar en bara med poäng som man sedan kan byta mot någon vara, det krävs alltid massa poäng eller så är man med i lotteri. Detta var inte jag intresserad av, jag ville ha cash! De få sajter som betalar ut pengar och var lämpliga för oss i Sverige kunde jag lika bra ha hittat genom att googla. Kanske kan det funka för någon annan man jag avråder ändå från att köpa sådana "listor".

Jag är medlem på ett antal sidor nu, kanske en 5-8 st. Jag gör fortfarande undersökningar men har inte fått några pengar än. Jag har typ 128 kr som står någonstans som jag kan betala ut men jag vill vänta tills det är mer. Sammanlagt har jag kanske 300 kr max på alla sidorna tillsammans. Jag blev medlem någon gång i slutet av förra året, lönsamheten är alltså inte stor. Samtidigt så är ju varje 100lapp en 100lapp, och jag som mest går hemma har ju tiden att göra undersökningarna, ibland kan det till och med vara kul.

Jag tror även att det går att tjäna mer pengar genom andra, mest internationella sidor men man får då engagera sig rejält.

Slutsatsen är väl att om man har en massa ledig tid och tycker det är kul med undersökningar så varför inte. Men man måste bli glad för små summor, annars är det inget som passar en. Jag tyckte som sagt att jag gjorde ett ärligt försök men jag tjänar ju typ ingenting på det, samtidigt är varje hundralapp något att stoppa i plånboken, och jag ser det som att jag knappt gör något alls för dem.


Ibland känner man sig misslyckad.

13 000 låtar gick vi igenom. Mer eller mindre.
Resultatet?
23 stycken.

Be proud to be you.

Försöker de på allvar att gömma sitt förhållande? Ingen som bor i en liten håla och dessutom skriver en blogg kan väl på allvar försöka göra en sådan sak? Dessutom, varför? Bara stå för er själva snälla.

Men man kan ju hoppas att de gjort slut. For good this time. Ja, jag har ett elakt ben i min kropp.

bass bass bass bass.

Det är lite ljusare idag även om regnet öser ner utanför. Det får funka med den för korta klänningen och leggings under. Till det ett par gamla men snygga skor, enda nackdelen är väl att de inte är nya. Skorna jag köpte som är för stora ska lämnas tillbaka, jag känner mig mogen när jag tagit det beslutet. Jag känner att det är så en 30åring bör tänka. Eller förlåt, det var bara 22 jag fyllde.

Livet är en fest - Nationalteatern
Bun föreslog precis denna låt till festen. Vi har snart lyssnat igenom så mycket techno att jag känner mig som en baslåda. Det är fruktansvärt trist att gå igenom musik när 86% är riktigt jävla kass.

Black, i wanna paint it black.

Only i don't need to, it's already black as the night.

Allt suger just nu.
  • Kontot sinar rejält och det är fortfarande 1400kr kvar att betala på festen. Minst 1400kr.
  • Jag har ingenting att ha på mig på festen. Jag hittade en perfekt klänning på www.nelly.se men den kostar 799kr, och det är en jäkla massa pengar när man inte har några.
  • Mitt hår är för kort. Jag ska inte klippa mig såhär igen.
  • Jag har jobbat 2 söndagar och 1 lördag i februari. Ni inser ju själva hur fet den lönen blir.
  • Än så länge har jag inte jobbat alls i mars. Ser inte ut att bli något heller.
  • Jag ångrar två av köpen sen i fredags. 349:- hade jag kunnat spara där. Givetvis drog jag av lapparna så jag inte kan lämna tillbaka det. Stupid.
  • Jag är så jävla deppig nu.
Världen är svart. SVART.

Dagen som Gud glömde.

Lördag.
Biljetter till Volbeat.

Kunde blivit så bra. Borde blivit så bra. Men blev så jävla dålig.

Jag hade mensvärk, inte lite heller. Jag spydde, eventuellt pga mensvärken. Jag önskade att någon sköt mig i huvudet. Behöver jag säga att Volbeat inte blev av. Inte heller hittade vi någon annan som kunde och ville gå så mina 600 spänn brann så gott som upp.

05.07

Jävla trevlig kväll.

Men.

Jag är dum i huvudet och jag hatar mig själv.

JAG ÄR DUM I HUVUDET OCH JAG HATAR MIG SJÄLV.

och min rygg gör ont. men mest så är jag dum och hatar mig.

"If a were a boy.."

I feel like it. Klippte mig igår och det blev kort. Mycket kort. Igår kändes det coolt och skönt men idag utan smink känner jag mig skit ful. Jag hoppas det hjälper när jag tar på smink. Måste sola också så jag inte ser så blek ut. Dessutom växer det snabbt. Jag vill ju va en cool och sexig tjej, inte en flicka som ser ut som en pojke.
 
Jag förlitar mig på sminket för igår hade jag smink och kände mig som Sam i Top model när de klippt av hennes hår och hon är ju hur söt som helst!

All i have to do is to rock this haircut.


First time..

Jag tvättar idag. Själv! För första gången haha! 22 år och aldrig tvättat förr, men det är verkligen enkelt. Eller man kanske inte ska säga det innan man är klar?

Jag blev så glad efter första maskinen att jag glömde tvättmedlet i den andra. (Jag kom på det efter typ 1 min)

huvudet bankar, hata huvudvärk.

Timer - dags för sista maskinen.

It's not easy.

Det var ännu svårare än jag trodde att få till musiken. Det finns bara rock eller sorglig musik på denna datorn känns det som. Vad är vi för typer egentligen?

Jag har tagit med en del rock också, de flesta gästerna gillar ju det. Kommer det att bli en flopp trots detta? Shit. Musiken är ju så viktig.

Med mig och bun blir vi iaf 49 stycken räknade jag ut nu. Då får man väl köra 60 st av allt så man har lite extra.. Ska nog skriva lite på den listan, den måste ju va klar på fredag då det är shopping dags! Vem har billigast papptallrikar? Haha!

Först ska jag googla Partyland som skulle finnas i Malmö? Lät ju minst sagt passande!

Musik!

Oh!
Det måste fixas musik till festen.
Och inköpslistan måste skrivas.
Jag har för tusan inte ens räknat hur många vi är nu när sista anmälningsdagen är förbi.

ztv har spelat 2 bra låtar i rad vilket gör mig sugen på att fixa musiken men det är också det svåraste. Jag tänkte 3 spellistor,
  1. Musik av det lite lugnare slaget som man kan ha under maten. Behöver ju inte ha värsta draget då.
  2. BRA musik.
  3. Bra musik som bara kan blandas och brännas ut hur som helst.
Kom nu på att man kanske skulle ha 2 skivor med BRA musik. (Spellistorna representerar skivor). Vågar inte ha med datorn när alla är fulla och ska på och pilla på den. Ja detta får jag nog ta tag i. Det lär ju ta sin lilla tid och resten av veckan finns det ingen tid.

Beyonce - Halo.
Kelly Clarkson - My life would suck without you.

RSS 2.0